Kipinätyöstölaitteet

eromobil kipinätyöstö

Eromobil kipinätyöstölaitteella poistat rikkoutuneen työkalun nopeasti työkappaletta vahingoittamatta. Saatavana kaksi mallia: 230V/3,6kW soveltuu käytettäväksi kokoluokassa M2-M20 ja tehokkaampi 400V/6kW malli riittää M40 kokoon asti yhdellä työstöllä. Isommat kohteet voidaan poistaa toistamalla työ usean kertaan. Laite on siisti kokonaisuus jossa kaikki tarvittava säilyy ehjänä ja kulkee aina mukana.

Eromobil kipinätyöstölaite

Lue lisää laitteen ominaisuuksista ja saatavana olevista lisävarusteista. Muista valita käytettävä elektrodi kohteen mukaan. Pikaterästyökalujen poistoon soveltuvat edulliset Cu-elektrodit, kovametallille sopii hyvin WCu-elektrodit.

Eromobil - Kipinätyöstölaite
Eromobil - Starttipaketti
Eromobil - Elektrodit
Verkkokauppa - Kipinätyöstölaite
www.handlingtech.de

Hiomakoneet / Ruuvivääntimet / Iskuvasarat / Kuonahakut

Ammattikäyttöön suunnitellut Mannesmann-Demag paineilmakoneet valmistetaan Saksassa. Erityistä huomiota on kiinnitetty kestävyyteen ja huollettavuuteen. Hiomakoneiden lisäksi valmistetaan mm. ruuvivääntimiä, iskuvasaroita ja kuonahakkureita.

Paineilmatoimiset koneet
Mannesmann-Demag paineilmatyökalut tuoteluettelo 2017
Mannesmann-Demag paineilmatyökalut tuoteluettelo 2017
Verkkokauppa - Pienkoneet
www.mannesmann-demag.com

Jäähdytysnesteiden puhdistus- ja käsittelylaitteet

ltec emulsion käsittelylaitteet

LTec TOS 2.0 on leikkuunesteen puhdistuslaite, joka poistaa tehokkaasti johdeöljyn ja muun nesteen pinnalla kelluvan ”moskan” pidentäen nesteen käyttöikää. Laite voidaan siirtää koneelta toiselle ja ajastaa puhdistamaan nestettä. Erotettu jäte siirretään omaan säiliöönsä ja viedään hävitettäväksi. LTec Twistoil nesteimurit on suunniteltu imemään nesteet ja ”moskan” esimerkiksi työstökoneen jäähdytysnestesäiliöstä, erottelemaan kiinteän aineen ja suodattamaan nesteen, jonka jälkeen neste voidaan palauttaa säiliöön. Pienentää merkittävästi nesteiden vaihtokustannuksia säästäen samalla ympäristöä.

LTec nesteenpuhdistuslaitteet
LTec TOS 2_0 emulsion puhdistuslaite
LTec Twistoil jäähdytysnestesäiliön puhdistusimuri
LTec Twistoil jäähdytysnestesäiliön puhdistusimuri